Dohányzáról leszoktatás könnyedén, Alfában

Üdvözöllek,

George Domjan (Domján Gyuri), vagyok. Egy volt erős dohányos, aki 24 éven keresztül napi két doboz cigit pöfékelt el, mielőtt sikerült ebből a “rossz szokásból” felszabadulni 9 évvel ezelőtt, a világhírű Allen Carr Módszerrel. Azzal a módszerrel, ami az elmúlt 30 évben már több, mint 30 millió Embernek segített az egész Világon, olyanoknak is, mint például Ashton Cutcher, Sir Anthony Hopkins, vagy Pink.

Nézd meg INGYENES Bemutató előadásomat ITT! (Klikk)

Tudd meg, hogyan szokhatsz le
most Te is, mindössze 6 óra alatt,
most, még mindig csak egy havi cigi áráért!

Azon Hírességek, akik korábbi dohányosként szintén
Allen Carr’s Módszerével szabadultak meg

Egy évvel később én magam is az Allen Carr Módszer Hivatalos Dohányzásról Leszoktató Terapeutája lettem, és azóta több, mint 1.500 dohányosnak segítettem – még elsősosrban Magyarországon – kilépni a dohányzás csapdájából könnyedén.

Mindemellett, több mint 30 éve gyakorlom az Silva féle Agykontrollt, és az ULTRA Agykontrollt  is, amit a Családunk tagjai, nagybátyáim, és nagynéném, Dr. Domján László, Domján Gábor, és Domján Andrea honosítottak meg, és tettek ismertté Magyarországon. Az Agykontroll az egyik legjobban ismert Ön-Elmefejlesztő Módszer a Világon.

Tréningjeimen, ezt a két Nagyszerű Módszert ötvözve, és saját tréningjeimen szerzett tapasztalataimmal megspékelve segítsek a dohányosoknak, így Neked is!, könnyedén elhagyni ezen “szokásukat”.
Igen, jól olvastad! Egy jó módszerrel rendkívül könnyű (sőt, sokkal inkább azt mondanám, hogy nevetségesen egyszerű!) kilépni a csapdából, szenvedés, és sóvárgás nélkül, elkerülve a nikotin elvonás “borzasztó” tüneteteit, és anélkül, hogy utána az egész Életedben egy következő cigarettára kellene vágynod, vagy anélkül nyomroultul kellene érezned magad, vagy, mint akinek csak le kellett volna mondania valami nagyon jó dologról.
Semmiről nem kell lemondanod! Tudom, hogy nehéz ezt most még elhinni, de majd meglátod Te magad is! Nem is kérem a hitedet, gyere, és megmutatom!

Az első naptól kezdve, ahogy leszoktam, Boldog Nemdohányzó vagyok, és Te Magad is az lehetsz hatékony, és sokszorosan igazolt segítségemmel.
Az Életem olyan sok tekintetben változott meg: sokkal jobban érzem magam a mindennapokban, nincsenek kötöttségeim, lefogytam 20 kg-ot (pedig én is attól tartottam, hogy meg kell majd hízzak), jobban élvezem a bulikat, és akár ki is mehetek a dohányosokkal beszélgetni, ha kedvem van, nem csábulok el, inkább csak sajnálom Őket, hogy nekik menni kell, különben rosszul érzik magukat, és sorolhatnám még, hogy mennyi mindent nyertem. Minden változás kifjezetten pozitív volt, olyannyira, hogy soha, de soha nem éreztem annyira nyugodtnak, szabadnak, erősnek, magabiztosnak, kiegyensúlyozottnak magam, mint addig, ameddig én is a dohányzás csapdájában vergődtem, ahogy most még Te is. Viszont, Neked is tudok segíteni abban, hogy ugyanezt a Boldogságot, és Szabadságot érd el egy hatórás, nyugodt hangvételű, vidám előadást követően, miközben a szünetekben Te továbbra is nyugodtan dohányozhatsz, és csak az utolsó szünetben foglak megkérni arra, hogyha ki akarsz lépni a csapdából, akkor menj, és szívd el az utolsó cigit. Eddigre már mindannak a tudatában leszel, ami fontos ahhoz, hogy könnyedén kiléphess ebből a rabságból, és készen fogsz erre állni. Nyugi, nem foglak riogatni a dohányzás káros hatásaival. Tudod Te magadtól is, de, ha ez bármikor segített volna Neked, már régen nem dohányoznál.

Az utolsó szünetet követően egy 20 perces Alfában történt megerősítést kapsz még Ajándékba, hogy ne csak tudatosan, de tudatalattidban is visszaállítsuk a helyes gondolatokat, hogy amikor később bármikor is találkozol a cigivel, dohányosokkal, vagy eszedbe jut a cigaretta, akkor ne sóvárogj, megkívánd, vagy szenvedj, hogy te nem gyújthatsz rá, hanem őszintén, tisztán, és világosan örülj annak, hogy Neked már nem kell! Őszintén sajnálni fogod majd szegény dohányosokat, és nem fogod érteni, hogy miért nem akarják megérteni, hogy Te már sokkal jobban érzed magad. Ekkor már Ők fognak sóvárogni az után, amit Te már elértél. Szeretnének majd Ők is nemdohányzók lenni, de félni fognak, hogy ez nekik nem fog sikerülni, és meg sem merik majd próbálni, pedig csak egy lépésre lennének attól, hogy szabadok legyenek Ők is. Ezt Te is tudni fogod akkor már, és nem érted, hogy miért nem akarják ezt megérteni. 🙂

Az eredmény AZONNALI, és VÉGLEGES, BÁRMELY dohányosnál működik! Minden, amit tenned kell az csak annyi, hogy az előadást figyelmesen végighallgatod, részt veszel benne a segítségemmel, követed a néhány pofonegyszerű iránymutatást, amit majd adni fogok, és hagyod, hogy tudatosan, és tudatalatt is megértsd a dohányzás valódi okait, amiért Te, vagy bármelyik más dohányos is meggyújtja még azt a következő cigarettát, addig is, ameddig az új, már újra nemdohányzó program újraindul az Elmédben, és Te is Boldog Nemdohányzóvá válsz. Újra. 🙂 Olyanná, mint amilyen Te magad is voltál azelőtt, hogy azt az első cigarettát meggyújtottad volna. Néhány nap múlva már azt sem fogod érteni, hogy miért is gyújtottál rá korábban bármilyen helyzetben, legyen az stresszes helyzet, vagy éppen egy buli a barátokkal.

Nézd meg INGYENES Bemutató előadásomat ITT! (Klikk)

Készen állsz erre a kalandra? Készen állsz arra, hogy az Életed hátralévő részét Boldogan, Szabadon éld le Te is, anélkül, hogy bármikor is rá kellene gyújtanod egy újabb szállra?

Amennyiben igen, úgy ITT VAN a legjobb idő erre! MOST!

Szabadulj meg Te is még a Karácsonyi, Szilveszteri fogadalmak előtt!
Azt is elmondom majd, hogy miért nem működnek rendben a Szilveszteri fogadalmak, és miért buknak el 90%-ban már az első pár napban, és azt is, hogy TE EZT HOGYAN KERÜLHETED EL könnyedén, szenvedés, sóvárgás nélkül.

Azzal nyilván tisztában vagy, hogy ha dohányzol, és naponta mindössze csak egy dobozzal szívsz el, akkor itt Máltán mintegy 1.800 EUR-t, ha féldobozzal, akkor is 900 EUR-t. Magyarországon pedig kb. 380-400.000 Ft-ot füstölsz el minden évben. Ha tetszik, ha nem, és ez így is marad mindaddig, ameddig ki nem szabadulsz ebből a csapdából.

A 6 órás élő, személyes részvételű tréningnek a díja mindössze 300 EUR, akár személyes, egyéni oktatást, akár csoportos tréninget tartunk.

ONLINE TRÉNING – VEGYÉL RÉSZT AZ OTTHONOD KÉNYELMÉBŐL!!

MOST egy különleges, bevezető áron jelentkezhetsz az Online Dohányzásról Leszoktató Tréningemre a GozoAcademy.com weboldalunkon található online oktatási platformunkon. Mindössze: 89 euróért, vagyis 39.900 Ft-ért regisztrálhatsz december 15-én este 6 óráig még az online kurzusra. Nézd meg az INGYENES Bemutató előadást, majd regisztrálj a kurzusra, és szabadulj meg a dohányzási kényszertől még az Ünnepek előtt!

FIGYELEM! Egyéni – személyes élő online tréningre is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban, melynek díja: 300 EUR, vagy 129.000 Ft. Ebben az esetben csak Te, és én fogunk beszélgetni, személyreszabottan élőben, vagy egy video chatben az otthonod kényelméből. Tekintettel a korlátozásokra, a fenti kedvezményt most ezen személyes tréningekre is biztosítom a fenti feltételekkel!

Jelentkezz MOST és szabadulj meg a dohányzás rabságából még az Új Évi fogadalmak előtt!

Ne szalaszd el ezt a lehetőséget,
jövőre már a dupla áron!

Amennyiben érdekel, és nem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről, úgy nézd meg INGYENES Bemutató előaádsomat (50 perc összesen) ITT:

Nézd meg INGYENES Bemutató előadásomat ITT! (Klikk)

Vagy küldj nekem egy e-mailt a george.domjan@gmail.com e-mail címre, vagy hívj a megadott telefonszámokon, és jelezd részvételi szándékodat, valamint az elérhetőségedet (telefonszámod, email címed, és, hogy hol laksz),  és egyeztetjük a részleteket.

Szeretettel várlak egy Év Végi leszoktató tréningen,
és aztán a Boldog Nemdohányzók Táborában is!

George Domjan (George) / Domján György (Gyuri)
Dohányzásról Leszoktató Terapeuta
+36 20 511 0099 (akár Whatsappon, Viberen is)
+356 7909 9010  (akár Whatsappon, Viberen is)
George@BSMTherapies.com